Η Εταιρία

 

Athens Travel Service

To Athens Travel Service είναι ένας εξειδικευμένος φορέας στον χώρο του ταξιδιωτικού συμβούλου, που δραστηριοποιείται από το 1993 στον χώρο του σχεδιασμού, της ανάπτυξης, της ολοκλήρωσης και της υποστήριξης όλων των υπηρεσιών επαγγελματικού ταξιδιού και τουρισμού υψηλής ποιότητος.

Μετά από μία επιτυχημένη και μακρόχρονη πορεία, καλύπτει σήμερα όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων που αφορούν το «ευ ταξιδεύειν».

Η εταιρεία στηρίζει την επιτυχημένη πορεία της στην διαρκή αναζήτηση και εφαρμογή νέων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, γεγονός που επισφραγίσθηκε με την εμπιστοσύνη που της δείχνουν αναγνωρισμένοι επιχειρηματικοί όμιλοι, οργανισμοί Δημοσίου και μεμονωμένοι πελάτες ή ιδιώτες.

Τα επιλεγμένα έμπειρα στελέχη μας, δίνουν ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης επαγγελματιών στην διαχείριση εταιρικών μετακινήσεων και επαγγελματικών ταξιδιών.

Το Athens Travel Service έχει καθιερωθεί ως ο πλέον αναγνωρισμένος οργανισμός με κύρος και συνέπεια στον τομέα του.

Η φιλοσοφία και το όραμα της Athens Travel Service

Με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, η Athens Travel Service λειτουργεί στο πλαίσιο μιας ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας, η οποία σε συνάρτηση με το ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας που καλύπτει και τη συνεχή αναζήτηση καινοτόμων λύσεων, της δίνει το προβάδισμα στον χώρο των επιχειρηματικών ταξιδιών.

Η μεγαλύτερη επιθυμία των ανθρώπων της Athens Travel Service, είναι να βρίσκονται πάντα κοντά στον πελάτη, προλαμβάνοντας τις ανάγκες του, καλλιεργώντας ταυτόχρονα ένα ιδιαίτερο κλίμα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, αρχές που καθορίζουν την σχέση της με τους πελάτες.

Όραμα της Athens Travel Service είναι η συνεχής επένδυση σε νέα προϊόντα, ώστε να είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει υπηρεσίες υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Εστιάζοντας στον άνθρωπο

Βασική κινητήρια δύναμη της Athens Travel Service είναι το ανθρώπινο δυναμικό. Τα στελέχη της Athens Travel Service, με την τεχνογνωσία, την παραγωγικότητα και την αφοσίωση τους, είναι το κύριο «συστατικό» επιτυχίας της εταιρείας.

Οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι διαθέτουν τεράστια εμπειρία, γνώσεις και μεθοδολογία για να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις.

Υπηρεσίες και Λύσεις της Athens Travel Service

H Athens Travel Service εξελίσσεται δυναμικά, παρέχοντας λύσεις και υπηρεσίες σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών ταξιδιών εσωτερικού και εξωτερικού:

  • Επαγγελματικά ταξίδια
  • Εταιρικά ταξίδια & μετακινήσεις
  • Συνέδρια & εκδηλώσεις
  • Ταξίδια κινήτρων
  • Προσωπικά ταξίδια
  • Groups
  • Εξειδικευμένος τουρισμός και προορισμοί
  • Συμμετοχές σε ταξιδιωτικούς οργανισμούς εξωτερικού